Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

En titt på framtiden för e-sport på Twitch

Sep 9 2020

E-sport har alltid prioriterats högt hos Twitch, även innan stanna-hemma-situationen på sistone påskyndade den globala tillväxten av e-sport. Framförallt har vi investerat i, och kommer fortsätta investera mycket i Twitch Rivals, en turneringsserie som gjorts med Twitch-streamarna i åtanke och som fortsätter att flytta gränserna för e-sportunderhållning. I april i år lanserade vi dessutom e-sportkatalogen som samlar allt professionellt e-sportinnehåll på Twitch på en och samma plats så att du enklare kan titta på liveevent, upptäcka nya e-sportkanaler och lära dig att bli bättre på dina favoritspel av de bästa proffsspelarna.

Idag är vi glada över att ge dig en smygtitt på vårt nästa e-sportinitiativ.

Tävlingsverktyg som hjälper communityn        

Nästa våg av professionella e-sportspelare är redan här och kämpar för att nå nästa nivå, och vi vill stötta deras mål genom att ytterligare demokratisera skapandet av e-sporttävlingar. Vi förstår att inte alla tävlingsarrangörer har de verktyg eller resurser som behövs för att vara värd för e-sportturneringar, och det är viktigt för oss att hjälpa arrangörer och spelare med detta, oavsett hur stora eller skickliga de är.

Vi presenterar Versus by Twitch (beta), ett heltäckande program med tävlingsverktyg för arrangörer, spelare och tittare från alla olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer. Tävlingsarrangörerna kan snabbt och enkelt skapa, hantera och streama tävlingar tillsammans med sina communityn av spelare och tittare – och allt är integrerat i Twitch.  


 

Dra lärdom från tävlingsarrangörerna

Idag utannonserar vi vår stängda beta med en utvald grupp av tävlingsarrangörer från en rad olika bakgrunder, inklusive:

Vårt mål är att ge så många av er åtkomst så snabbt vi kan, men under de kommande månaderna kommer vårt fokus vara att kontrollera att tävlingsupplevelsen kan hantera både komplexa och enklare tävlingar, samt lyssna på och inkorporera feedback från vår betacommunity. Vi är oerhört glada över att lansera detta till e-sportcommunityn och det ska bli riktigt spännande att se vilka tävlingar ni alla kommer att arrangera i framtiden.

Intresserad av att stå med i väntelistan för att få åtkomst? Det kan du göra här.

Om du vill veta mer om Versus-produkten och få kontakt med likasinnade tävlingsarrangörer, spelare och fans kan du gå med i vår Versus-Discord här.
 

Andra nyheter