Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

SUBtember är tillbaka: Ju mer du stöttar, desto mer sparar du

Aug 27 2020

SUBtember är tillbaka för sitt fjärde år och det är tack vare att ni fortsätter stötta era favoritstreamare. Under denna månad firar vi både streamarna som fyller Twitch med sin passion och tittarna som gör denna community så levande.

Årets SUBtember sponsras av Capital One, och det ger tittarna en unik chans att stötta sina favoritstreamare långt efter att september är över: ju mer du stöttar, desto mer sparar du! När du köper en ny prenumeration (på valfri nivå) så får du:

I år handlar SUBtember om mer än att bara få communityn att växa. Utöver månatliga prenumerationer gör vi det nu enklare för tittare att stötta kreatörer med prenumerationspaket för tre och sex månader direkt i kassaflödet. När tittare prenumererar på en kanal i tre eller sex månader i taget blir det enklare för kreatörerna att se hur mycket stöd de får, vilket gör att de kan fortsätta skapa de de fantastiska streamar de är kända för.

Bäst av allt är att streamarna kommer fortsätta att få det fulla värdet av en prenumeration, och det finns ingen gräns för hur många kanaler du kan prenumerera på via SUBtember-kampanjen. Tittarna kan dessutom använda SUBtember-rabatten till nivå 2- och 3-prenumerationer för att spara ännu mer!

Detta erbjudande gäller från den 1 september 13:00 PT till och med den 30 september för alla prenumerationsnivåer på twitch.tv (ej tillgängligt på mobila enheter, men de som använder mobila enheter kan utnyttja erbjudandet via subs.twitch.tv). Se fullständiga villkor nedan.

Utöver att Capital One har hjälpt oss att göra årets SUBtember möjligt hjälper de även kunder att få ut så mycket som möjligt av sina pengar med Eno, Capital One-assistenten som håller koll på eventuella överraskande avgifter och hjälper dig att fixa dem.

Som prenumerant kan du, beroende på kanalen i fråga, låsa upp förmåner som:

Få rabatten genom att logga in på Twitch och klicka på Prenumerera-knappen på dina favoritstreamares kanalsidor. Eller gå till subs.twitch.tv för att söka runt bland och utforska alla kanaler du redan följer.

Är du en Prime-medlem? Fick du en prenumerationsgåva? Då är detta en jättebra möjlighet att uppgradera din kostnadsfria kanalprenumeration och fortsätta visa ditt stöd för din favoritstreamare.

Stödet från tittarna gör det möjligt för streamarna att göra saker de aldrig hade kunnat tänka sig, och vi kommer att dela med oss av några av dessa historier på förstasidan under månadens gång. Vi är glada över att fira SUBtember med er i år och omfamna en community som inte liknar någon annan!

*Rabatterna gäller endast den första löptiden för nya, löpande betalda prenumerationer eller vid omvandling av befintliga Prime-prenumerationer eller prenumerationsgåvor till betalda prenumerationer. Gäller inte för befintliga löpande prenumerationer; för Prime-prenumerationer eller prenumerationsgåvor som inte omvandlas till betalda prenumerationer; eller för nya prenumerationsgåvor till enskilda tittare, communityn, teamprenumerationer, eller anpassade prenumerationer. Erbjudandet är inte tillgängligt i Twitchs mobilappar. Erbjudandet upphör 30/9/20 kl 23:59.

Andra nyheter