Language not available Language not available Language not available

Det här inlägget är inte tillgängligt på ditt språk. Här är några andra alternativ:

Mer att älska: Nu finns nya förmåner för nivå 2- och 3-prenumeranter

Jun 30 2020

Idag introducerar vi ännu fler sätt att hjälpa kreatörerna att belöna sina nivå 2- och 3-prenumeranter med fler digitala godsaker för att med stolthet dela sitt stöd på Twitch. 

Allt börjar med att förbättra den bästa funktionen att bygga sitt varumärke med: emotes. Partners kommer nu som standard att ha fyra fler emoteplatser per nivå för nivå 2- och 3-prenumeranter. Det innebär fler möjligheter för kreatörerna att visa upp sin kreativa sida och fler sätt att låta prenumeranter på högre nivåer stå ut i communityn. 

 Få en första titt nedan på nya emotes från /NickEh30, /Sacriel, /TheNo1Alex, /Halocene och /DjTechLive, och sväng förbi kanalerna Chillbo Bagginz, Elix, FireDragon, GameAttackTeam, Klean, lilsimsie, MatthewkheafyNinja614, NorthernLion, PVPX, thedragonfeeney och TheHungerService för att se vad för nytt de har skapat hittills. Håll sedan utkik efter miljontals fler som är på väg till Twitch!

Vidare kan nivå 2- och 3-prenumeranter piffa upp dessa emotes med obegränsad tillgång till modifierade emotefilters som valts ut av våra partners. Partners kan välja mellan modifierarna Grayscale, Horizontal Flip, Pinch, Shades och Think för att ge nya och klassiska premiumemotes ett fräscht, nytt utseende. Prenumeranter kommer att ha tillgång till ett emotemodifieringsfilter för nivå 2, och två filter för nivå 3.

Till sist, för att hjälpa affiliates och partners att uppmärksamma prenumeranterna på de högre nivåerna, är vi glada över att introducera dekalklass! Med dekalklass ser chatten direkt att nivå 2- och 3-prenumeranter stöttar extra mycket. Dekalklass är ett designöverlägg som dekorerar prenumerationsdekalen i chatten och som tillämpas automatiskt när kreatören aktiverar det. Som standard tillhandahåller Twitch en stjärnikon till varje affiliate- och partnerkanal, men kreatörerna kan designa sina egna dekalklasser som passar kanalens varumärke bättre om de vill.

Tillsammans hjälper de nya funktionerna kreatörerna att belöna sina nivå 2- och 3-prenumeranter på Twitch med fler sätt att uttrycka sig på, utan att det kräver särskilt mycket jobb att hantera de nya förmånerna över tid. Så ser nästa nivå ut! 

För att komma igång kan kreatörerna logga in på kreatörskontrollpanelen för att lägga till, anpassa och välja förmånerna för nivå 2- och 3-prenumeranterna i sina kanaler. 

Mer info om dekalklass finns här.

Mer info om de nya emoteplatserna och modifierade emotes finns här.

Andra nyheter