Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Vi presenterar Twitchs säkerhetsråd

May 14 2020

Att hålla medlemmarna i vår community säkra och friska är av högsta prioritet för Twitch. Idag är vi glada över att tillkännage Twitchs säkerhetsråd, en enhet som kommer att stödja vår communitys tillväxt framöver. 

Säkerhetsrådet kommer att informera och vägleda beslut som tas på Twitch genom att bidra med sin erfarenhet, expertis och tro på Twitchs mål att göra det möjligt för communityn att skapa tillsammans. Rådet kommer att ge råd inom ett antal ämnen, bland annat för att:

Denna grupp består av experter på onlinesäkerhet, och Twitch-kreatörer som har väldigt god kunskap om Twitch, dess innehåll och dess community. När vi satte ihop detta råd ansåg vi att det var mycket viktigt att ha med både experter som kan bidra med ett utifrånperspektiv och Twitch-streamare som verkligen förstår kreatörernas unika utmaningar och synpunkter. Varje medlem av rådet valdes ut noggrant utifrån sin kännedom om Twitch-communityn, samt relevanta personliga och professionella erfarenheter. 

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med denna talangfulla grupp för att göra Twitch till det bästa stället att skapa och fostra en community hos. Bildandet av säkerhetsrådet är bara ett av de sätt vi använder för att förbättra vår strategi vid hanteringen av förtroende- och säkerhetsrelaterade problem. Vi kommer fortsätta att investera i verktyg, produkter och policyer som främjar säkerheten och välbefinnandet för alla på Twitch. 

Möt medlemmarna: 

Alex Holmes

Alex är vice VD på The Diana Award, en ideell välgörenhetsorganisation som uppstått ur prinsessan Dianas övertygelse om att ungdomar har kraften att förändra världen. Han är grundare av stödprogrammet Anti-Bullying Ambassadors, ett nätverk av utbildade ungdomar som ägnar sig åt att förhindra våld och mobbning mellan ungdomar (online och offline), särskilt i skolor. Alex är med i globala säkerhetsråd för ett antal stora sociala medier och teknikföretag där han vägleder deras strategi när det gäller säkerhet och skadlig onlineaktivitet.  

CohhCarnage

CohhCarnage is a Twitch Partner and one of the original variety streamers on Twitch. He plays most major releases and indie darlings and is well known for his 100% franchise playthroughs leading up to major game releases. CohhCarnage is known for his positive community “The Cohhilition” and his slogan “happy, helpful, respectful.”

Cupahnoodle

Cupahnoodle är en Twitch-partner, Twitch-ambassadör, värd/kommentator, Mayor of Cupton, zombieälskare, och musikkännare. Hon streamar bland annat när hon spelar spel, är värd vid evenemang, gör IRL-intervjuer eller bidrar med färgstarka kommentarer vid e-sportevent. 

Emma Llansó

Emma är chef för Center for Democracy & Technologys Free Expression Project och leder CDT:s arbete för att främja lagar och policyer som stöder internetanvändares yttrandefrihet i USA, EU och runt om i världen. Projektets arbete omfattar många ämnen, bland annat människohandel, problem relaterade till personers integritet och rykte online, bekämpning av terrorism och ”radikaliserande” innehåll, desinformation och onlinetrakasserier. Emmas fokusområden innefattar mellanhänders ansvar, automatiserad innehållsanalys och dess möjligheter och begränsningar, öppenhetsrapporter, samt bästa praxis vid moderering av innehåll för att hjälpa användare och onlinecommunityn.

FerociouslySteph

Steph har streamat heltid sedan hon debuterade med att spela Heroes of the Storm tävlingsorienterat på college 2016. Hon var en av de första transgenderstreamarna som ingick partnerskap med Twitch, och den första som tog en prideflaggaemote till plattformen. I hennes kamp för att bli inkluderad har hon bland annat bildat ett tävlingsinriktat lag som enbart består av marginaliserade spelare, samt kraftigt motsatt sig icke-inkluderande mekaniker som röstchatt. 

Doktor Sameer Hinduja 

Doktor Hinduja är professor på School of Criminology och Criminal Justice vid Florida Atlantic University och meddirektör på Cyberbullying Research Center. Han är internationellt erkänd för sitt banbrytande arbete inom cybermobbning, sexting och kränkning på sociala medier – problem som har stigit i samma exponentiella takt som ungdomars onlinekommunikation. Doktor Hinduja, som är en välkänd talare och expert på tonåringars användning av sociala medier, utbildar även studenter, lärare, föräldrar, mentalvårdare, och andra fritidsledare i hur man främjar den positiva användningen av teknik. Doktor Hinduja är dessutom medgrundare och medredaktör för International Journal of Bullying Prevention, en ny expertgranskad tidskrift från Springer.

T.L. Taylor 

T.L. Taylor är professor i Comparative Media Studies på MIT samt medgrundare av och forskningschef för AnyKey, en organisation som ägnar sig åt att stötta och utveckla rättvis och inkluderande e-sport. Hon är kvalitativ sociolog som har fokuserat på att studera internet och spel i över två decennier. Dr. Taylors forskning undersöker förhållandena mellan kultur och teknik i fritidsmiljöer på nätet. Hennes bok från 2018, Watch Me Play: Twitch and the Rise of Game Live Streaming, är den första av sitt slag som beskriver det framväxande mediautrymmet för streaming av spel online. 

Zizaran

Zizaran är en Twitch-partner som har streamat sedan 2015. Hans streamar fokuserar mest på ARPG:s och särskilt på Path of Exile. Han anser att Twitch har en kultur som inte finns någon annanstans och ser fram emot att hjälpa Twitch att förtydliga regler och göra communityn mindre förvirrad, särskilt när det gäller permanenta och tillfälliga avstängningar på plattformen. 

In other news