Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Een blik op de toekomst van esports op Twitch

Sep 9 2020

Esports staat bij Twitch hoog in het vaandel, zelfs al voordat de recente thuisblijfsituatie de wereldwijde groei van esports bevorderde. We hebben met name veel geïnvesteerd in Twitch Rivals, een toernooiserie die is gemaakt met het oog op Twitch-streamers en die de grenzen van esports-entertainment blijft verleggen, en dat zullen we blijven doen. In april van dit jaar hebben we ook de esports-directory gelanceerd die alle professionele esports-content op Twitch op één centrale plek plaatst, zodat je gemakkelijker live-evenementen kunt bekijken, nieuwe esports-kanalen kunt ontdekken en van de beste professionele spelers kunt leren hoe je je favoriete games beter kunt spelen.

Vandaag geven we je graag een voorproefje van ons volgende esports-initiatief.

Competitietools om community's te versterken        

De volgende golf professionele esports-spelers doet nu hard zijn best om nieuwe hoogtes te bereiken en we willen hun missie steunen door het creëren van esports-competities verder te democratiseren. We begrijpen dat niet alle wedstrijdorganisatoren de middelen hebben die nodig zijn om esports-toernooien te organiseren en we vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat we organisatoren en spelers van alle groottes en vaardigheidsniveaus ondersteunen.

Maak kennis met Versus by Twitch (bèta), een end-to-end-suite met competitietools voor organisatoren, spelers en kijkers van alle achtergronden en ervaringsniveaus. Organisatoren kunnen snel en gemakkelijk competities creëren, beheren en streamen met hun community's van spelers en kijkers - allemaal geïntegreerd op Twitch.  


 

Leren van competitie-organisatoren

Vandaag kondigen we onze gesloten bèta aan met een selecte groep competitie-organisatoren van verschillende achtergronden, waaronder:

Ons doel is om zo veel mogelijk van jullie zo snel mogelijk toegang te geven, maar de komende maanden zal onze focus liggen op het verzekeren dat de competitiebeleving geschikt is voor zowel complexe als informele wedstrijden, en om feedback van onze bèta-community op te nemen en te verwerken. We kunnen niet wachten om dit beschikbaar te maken voor de esports-community en vooral om de toekomstige wedstrijden te zien die jullie allemaal gaan organiseren.

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor beschikbaarheid? Dat kun je hier aangeven.

Als je in de tussentijd meer wilt weten over het Versus-product en in contact wilt komen met gelijkgestemde competitie-organisatoren, spelers en fans, kun je lid worden van onze Versus Discord hier.
 

In ander nieuws