Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

SUBtember is terug: hoe meer je steunt, hoe meer je bespaart

Aug 27 2020

SUBtember is terug voor een vierde jaar, en allemaal dankzij jullie steun voor jullie favoriete streamers. De hele maand vieren we de streamers die hun passie in Twitch stoppen en de kijkers die de community zo levendig maken.

Deze SUBtember wordt gesponsord door Capital One en biedt kijkers een unieke kans om hun favoriete streamers tot ver na september te helpen: hoe meer je steunt, hoe meer je bespaart! Als je een nieuw abonnement aanschaft van welk niveau dan ook, ontvang je:

Dit jaar gaat SUBtember verder dan alleen het uitbreiden van community's. Naast maandelijkse abonnementen maken we het nu gemakkelijker voor kijkers om creators te ondersteunen met abonnementen van drie en zes maanden direct tijdens het afrekenproces. Als kijkers zich in één keer drie of zes maanden op een kanaal abonneren, kunnen creators beter voorzien hoeveel steun ze gaan hebben en doorgaan met het maken van de geweldige streams waar ze bekend om staan.

Het beste is nog wel dat streamers de volledige waarde van een abonnement blijven ontvangen. Bovendien is er geen limiet voor het aantal kanalen waarop je je kunt abonneren met gebruik van de SUBtember-promotie. Kijkers kunnen de SUBtember-korting ook toepassen op abonnementen van niveau 2 en 3 voor nog meer voordeel!

Deze aanbieding is van toepassing van 1 september om 13:00 PT uur tot en met 30 september voor abonnementen van alle niveaus op twitch.tv (niet beschikbaar op mobiele apparaten, maar mobiele gebruikers kunnen subs.twitch.tv gebruiken om toegang te krijgen tot de aanbieding). Zie de volledige voorwaarden hieronder.

Capital One helpt klanten niet alleen door deze SUBtember mogelijk te maken, maar ook door ze te helpen het meeste uit hun geld te halen, met Eno, jouw Capital One-assistent die uitkijkt naar eventuele onverwachte kosten en je helpt ze op te lossen.

Als abonnee kun je, afhankelijk van het kanaal, extraatjes ontgrendelen zoals:

Ontvang de korting door in te loggen op Twitch en op de kanaalpagina's van je favoriete streamers op de knop Abonneren te drukken. Of ga naar subs.twitch.tv om alle kanalen die je al volgt te zoeken en verkennen.

Ben je lid van Prime? Heb je een Cadeau-abonnement ontvangen? In dat geval is dit een geweldige kans om je gratis kanaalabonnement te upgraden en je favoriete streamer te blijven steunen.

Door de steun van kijkers kunnen streamers dingen doen die ze nooit voor mogelijk hielden, en we zullen in de loop van de maand een paar van die verhalen delen op de homepagina. We zijn verheugd om dit jaar SUBtember met jullie te vieren en deze ongeëvenaarde community te omarmen!

*Kortingen zijn alleen van toepassing op de eerste termijn van nieuwe, doorlopende betaalde abonnementen of de omzetting van bestaande Prime- of Cadeau-abonnementen naar betaalde abonnementen. Niet van toepassing op bestaande doorlopende abonnementen; op Prime- of Cadeau-abonnementen die niet worden omgezet in betaalde abonnementen; of op nieuwe individuele Cadeau-abonnementen, community-Cadeau-abonnementen, teamabonnementen of aangepaste abonnementen. Aanbieding niet beschikbaar op Twitch-apps voor mobiel. Eindigt op 30-9-20 om 23.59 uur PT.

In ander nieuws