Language not available Language not available Language not available

Dit bericht is niet beschikbaar in jouw taal. Hier zijn enkele andere opties:

Meer om van te houden: maak kennis met nieuwe voordelen voor abonnees van niveau 2 en 3

Jun 30 2020

Vandaag introduceren we nog meer manieren om creators te helpen hun abonnees van niveau 2 en niveau 3 te belonen met meer digitale goodies om met trots hun steun te delen op Twitch. 

Het begint allemaal met het verbeteren van de onmisbare functie voor het opbouwen van je merk: emotes. Partners hebben nu standaard 4 extra emote-vakjes per niveau voor abonnees van niveau 2 en niveau 3. Dat betekent meer mogelijkheden voor creators om hun creativiteit te tonen en meer manieren om abonnees van hogere niveaus te laten opvallen in hun community. 

 Werp een eerste blik op de nieuwe emotes van /NickEh30, /Sacriel, /TheNo1Alex, /Halocene, /DjTechLive, en ga langs bij de kanalen van: Chillbo Bagginz, Elix, FireDragon, GameAttackTeam, Klean, lilsimsie, MatthewkheafyNinja614, NorthernLion, PVPX, thedragonfeeney, TheHungerService om hun nieuwste creaties te bekijken. En kijk vervolgens uit naar de miljoenen die nog naar Twitch komen!

Ten tweede kunnen abonnees van niveau 2 en niveau 3 deze speciale emotes versieren, waarbij ze onbeperkt toegang hebben tot aangepaste emote-filters die door partners zijn geselecteerd. Partners kunnen kiezen uit de modifiers Grijswaarden, Horizontaal spiegelen, Knijpen, Zonnebril en Denken om nieuwe en klassieke premium-emotes een frisse nieuwe look te geven. Abonnees hebben toegang tot één emote-modificatiefilter voor niveau 2 en twee filters voor niveau 3.

Tot slot, om Affiliates en partners te helpen hun supporters van hogere niveaus in het zonnetje te zetten, introduceren we met trots de badgeversiering! Met de badgeversiering kan iedereen meteen zien dat abonnees van niveau 2 en niveau 3 meer steun bieden dan de gemiddelde abonnee. De badgeversiering is een design-overlay die de abonneebadge in de chat versiert en wordt automatisch toegepast als deze is ingeschakeld door de creator. Twitch biedt standaard een sterversiering-pictogram voor abonnees op elk Affiliate- en partnerkanaal, maar creators kunnen ook een aangepaste versiering ontwerpen die past bij hun kanaalmerk.

Samen zullen deze nieuwe functies creators helpen om abonnees van niveau 2 en niveau 3 op Twitch te belonen met meer manieren om zich te uiten en met weinig aanhoudende inspanningen om deze nieuwe voordelen in de loop van de tijd te beheren. Zo ziet toewijding van hoog niveau eruit! 

Om aan de slag te gaan, kunnen creators inloggen op het creatordashboard om de abonneevoordelen op hun kanalen toe te voegen, aan te passen en te selecteren. 

Creators kunnen hier terecht voor meer informatie over badgeversieringen.

Voor meer informatie over nieuwe emote-vakjes en emote-modifiers kunnen creators hier terecht.

In ander nieuws