Language not available Language not available Language not available

This post is not available in your language. Here are some other options:

Maak kennis met de Twitch-veiligheidsadviesraad

May 14 2020

Onze community veilig en gezond houden is een topprioriteit voor Twitch. Vandaag kondigen we met trots de oprichting van de Twitch-veiligheidsadviesraad aan, die voortaan de groei van onze community zal ondersteunen. 

Met zijn ervaring, expertise en overtuiging in de missie van Twitch om community's in staat te stellen om samen te creëren, zal de veiligheidsadviesraad informatie en ondersteuning bieden bij beslissingen die worden genomen bij Twitch. De raad zal adviseren over een aantal onderwerpen, waaronder:

De groep bestaat uit online veiligheidsexperts en Twitch-creators met een diepgaand begrip van Twitch zelf en de content en community van Twitch. Bij het oprichten van deze raad vonden we het cruciaal om deze te laten bestaan uit zowel experts, die een extern perspectief kunnen bieden, als Twitch-streamers, die een diepgaand begrip hebben van de unieke uitdagingen en standpunten van creators. Ieder lid van de raad werd zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn of haar bekendheid met de Twitch-community en relevante professionele ervaringen. 

We zijn verheugd om met deze getalenteerde groep samen te werken om van Twitch de beste plek te maken om een community op te bouwen. Het oprichten van de veiligheidsadviesraad is slechts een van de stappen die we zetten om onze benadering van vertrouwens- en veiligheidskwesties te verbeteren. We zullen blijven investeren in tools, producten en beleid om de veiligheid en het welzijn van iedereen op Twitch te bevorderen. 

Maak kennis met de leden: 

Alex Holmes

Alex is adjunct-CEO van The Diana Award, een non-profitorganisatie die is gewijd aan de overtuiging van prinses Diana dat jonge mensen de kracht hebben om de wereld te veranderen. Hij is oprichter van het peer-to-peer ondersteuningsprogramma Anti-Bullying Ambassadors, een netwerk van opgeleide jonge mensen dat zich toelegt op het voorkomen van peer-to-peer geweld (on- en offline) en pesten, vooral op scholen. Alex zit in de wereldwijde veiligheidsadviesraden van een aantal grote sociale-media- en technologiebedrijven die deze bedrijven adviseren over hun aanpak van veiligheid en online schade.  

CohhCarnage

CohhCarnage is a Twitch Partner and one of the original variety streamers on Twitch. He plays most major releases and indie darlings and is well known for his 100% franchise playthroughs leading up to major game releases. CohhCarnage is known for his positive community “The Cohhilition” and his slogan “happy, helpful, respectful.”

Cupahnoodle

Cupahnoodle is partner en ambassadeur van Twitch, gastvrouw en commentator, de burgemeester van Cupton, liefhebber van zombies en muziekkenner. Haar streams variëren van het spelen van games en het organiseren van conventies en interviews op locatie tot het leveren van kleurrijk commentaar bij esport-evenementen. 

Emma Llansó

Emma is directeur van het Free Expression Project van het Center for Democracy & Technology en leidt het werk van CDT ter bevordering van wetgeving en beleid ter ondersteuning van de vrijheid van meningsuiting van internetgebruikers in de Verenigde Staten, de Europese Unie en de rest van de wereld. Het project houdt zich bezig met vele onderwerpen, waaronder mensenhandel, privacy en problemen met online reputatie, terrorismebestrijding en "radicaliserende" content, desinformatie en online intimidatie. Emma's aandachtsgebieden zijn onder meer het aansprakelijkheidsrecht inzake tussenpersonen, de mogelijkheden en beperkingen van geautomatiseerde inhoudsanalyse, transparantierapportage en richtlijnen op het gebied van contentmoderatie om gebruikers en online gemeenschappen mondiger te maken.

FerociouslySteph

Sinds haar debuut in een collegiale Heroes of the Storm-competitie in 2016 houdt Steph zich fulltime bezig met streamen. Ze was een van de eerste transgender streamers die Twitch-partner werd en de eerste die een transgender pride-vlag-emote naar het platform bracht. Haar strijd voor inclusiviteit omvat het creëren van een competitief team dat volledig bestaat uit gemarginaliseerde gamers. Ook verzet ze zich fel tegen niet-inclusieve mechanica zoals voicechat. 

Dr. Sameer Hinduja 

Dr. Hinduja is professor aan de School of Criminology and Criminal Justice aan Florida Atlantic University en mededirecteur van het Cyberbullying Research Center. Hij wordt internationaal erkend voor zijn baanbrekende werk op het gebied van cyberpesten, sexting en misbruik van sociale media, zorgen die parallel lopen aan de exponentiële groei van online communicatie door jongeren. Als bekende spreker en expert op het gebied van sociale-mediagebruik door tieners, traint Dr. Hinduja ook studenten, opvoeders, ouders, professionals in de geestelijke gezondheidszorg en andere jeugdwerkers in het bevorderen van positief gebruik van technologie. Dr. Hinduja is ook medeoprichter en hoofdredacteur van het International Journal of Bullying Prevention, een nieuw, peer-reviewed tijdschrift van Springer.

T.L. Taylor 

T.L. Taylor is hoogleraar vergelijkende mediastudies aan het MIT en medeoprichter en onderzoeksdirecteur van AnyKey, een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning en ontwikkeling van eerlijke en inclusieve esports. Ze is een kwalitatieve socioloog die zich al meer dan twee decennia richt op internet- en gamestudies. Het onderzoek van Dr. Taylor onderzoekt de onderlinge relaties tussen cultuur en technologie in online vrijetijdsomgevingen. Haar boek uit 2018, Watch Me Play: Twitch and the Rise of Game Live Streaming, is het eerste in zijn soort dat de opkomende mediaruimte van online game-uitzendingen beschrijft. 

Zizaran

Zizaran is een Twitch-partner die streamt sinds 2015. Zijn streams zijn voornamelijk gericht op ARPG's, met name Path of Exile. Hij is van mening dat Twitch een cultuur heeft die je nergens anders kunt vinden en kijkt ernaar uit om Twitch te helpen de regels duidelijker te maken en de verwarring bij de gemeenschap te verminderen, met name als het gaat om verbanningen en schorsingen op het platform. 

In other news